Epic Hair Design
user avatar
location image

Epic Hair Design

Bleiweisova 11, 10000 Zagreb

About us

Da kosa ima #beautysleep što mislite o čemu bi sanjala? 🤔 

Sigurni smo da bi u snu otišla do mjesta koje će joj vratiti zdravlje, oblik i ljepotu. 

💫NOVO Od sada u salonu možete napraviti i trajni lak, gel tehniku ili manikuru.

Epic Hair Design oaza je zdrave, njegovane i sjajne kose jer naši stručnjaci na prvo mjesto stavljaju kvalitetu proizvoda. Pri radu na tvojoj kosi koristimo samo proizvode vrhunske kvalitete pa tako prema tipu kose i željenim rezultatima koristimo ili Cocochoco proizvode za profesionalnu njegu i tretmane botoxa i keratina ili renomirane proizvode i boje za kosu svjetskog branda Joico. Na kosu dodatno pazimo koristeći Corioliss profesionalne pegle i sušila za kosu s titan pločicama koje ju ne oštećuju kako bi i nakon izlaska iz Epic Hair Designa bila zdrava i sjajna.

Predani smo kreiranju Epic Hair For Epic People!

Čekamo te u Bleiwesovoj 11!


Želimo se zahvaliti svima koji odabiru naše usluge njege i zdravlja kose! Samo zdrava kosa je lijepa kosa!

Njegujemo individualan pristup prema svim klijenticama, odvajamo vrijeme za konzultacije za sve usluge i iznimno nam je važno da na svoje zakazane termine dolazite na vrijeme bez kašnjenja!


Također, ljubazno molimo ako niste u mogućnosti doći na dogovoreni termin, da isti otkažete na vrijeme, najkasnije 24 sata prije dogovorenog termina.


Salon formira cijene po potrošnji materijala, te se usluge zbrajaju. Molimo provjeriti cijenu tretman prije zakazivanja i uplate akontacije. Akontacija se ne vraća ako tretman nije otkazan najmanje 24 sata prije tretmana.

Contact

+385 99 525 5333

Working hours

Our team

We value your privacy

We use cookies to enhance your browsing experience, serve personalized ads or content, and analyze our traffic. By clicking "Accept", you consent to our use of cookiesRead more