Siguran korak
user avatar
location image

Siguran korak

Križine 13a, 21000 Split

About us

Siguran korak privatna je ustanova koja pruža senzorno integracijske, logopedske i edukacijsko-rehabilitacijske procjene /terapije djeci s različitim razvojnim potrebama.

Centar "SIGURAN KORAK "namijenjen je poboljšanju funkconiranja djece s teškoćama u razvoju. Odnosi se na djecu s teškoćama iz autističnog spektra, poremećajem senzorne integracije, djecu s Downovim i drugim manje poznatim genetskim sindromima, djecu s višestrukim oštećenjima i odstupanjima u psihomotornom razvoju, djecu s cerebralnom paralizom i ostalim trajnim neurološkim odstupanjima, visoko neurorizičnu djecu, djecu s intelektualnim teškoćama, kao i brojnu drugu djecu s teškoćama kojima su u osnovi teškoće govornog razumijevanja i/ili komunikacije u cjelini.

Ovisno o individualnim potrebama vašeg djeteta uvodimo terapijske tretmane za djecu od veoma rane dobi 0-3 god do predškolske i školske dobi.

Uz početnu procjenu moguće je ostvariti logopedsku, edukacijsko-rehabilitacijsku terapiju, terapiju senzorne integracije i neurofeedback terapiju.

Contact

Working hours

Our team

Online booking disabled

We value your privacy

We use cookies to enhance your browsing experience, serve personalized ads or content, and analyze our traffic. By clicking "Accept", you consent to our use of cookiesRead more