Siguran korak
user avatar
location image

Siguran korak

Križine 13a, 21000 Split

Über uns

Siguran korak privatna je ustanova koja pruža senzorno integracijske, logopedske i edukacijsko-rehabilitacijske procjene /terapije djeci s različitim razvojnim potrebama.

Centar "SIGURAN KORAK "namijenjen je poboljšanju funkconiranja djece s teškoćama u razvoju. Odnosi se na djecu s teškoćama iz autističnog spektra, poremećajem senzorne integracije, djecu s Downovim i drugim manje poznatim genetskim sindromima, djecu s višestrukim oštećenjima i odstupanjima u psihomotornom razvoju, djecu s cerebralnom paralizom i ostalim trajnim neurološkim odstupanjima, visoko neurorizičnu djecu, djecu s intelektualnim teškoćama, kao i brojnu drugu djecu s teškoćama kojima su u osnovi teškoće govornog razumijevanja i/ili komunikacije u cjelini.

Ovisno o individualnim potrebama vašeg djeteta uvodimo terapijske tretmane za djecu od veoma rane dobi 0-3 god do predškolske i školske dobi.

Uz početnu procjenu moguće je ostvariti logopedsku, edukacijsko-rehabilitacijsku terapiju, terapiju senzorne integracije i neurofeedback terapiju.

Kontakt

Arbeitszeit

Unser Team

Online-Buchung deaktiviert

Wir schätzen Ihre Privatsphäre

Wir verwenden Cookies, um Ihr Browsererlebnis zu verbessern, personalisierte Anzeigen oder Inhalte bereitzustellen und unseren Traffic zu analysieren. Durch Klicken auf "Akzeptieren" stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu.Mehr erfahren