PI Privatni Instruktor- Anđela Vučić
user avatar
location image

PI Privatni Instruktor- Anđela Vučić

Zagreb, 10000 Zagreb

Über uns

PRIJAVE SU TJEDNE. PRIJAVE STARTAJU NEDJELJU U 12h I OTVORENE SU DO ČETVRTKA. OD ČETVRTKA DO NEDJELJE U 12h PRIJAVE SU ZATVORENE.

Instrukcije :

- Matematika

- Fizika

- Kemija

- Engleski jezik

- Hrvatski jezik

- Pomoć pri učenju

- Pripreme za državnu maturu


*Svi termini traju po 45 min. 60 min po dogovoru

**Nakon što rezervirate termin, povratno vam se javljamo oko daljnjeg dogovora. (WhatsApp)

*** Način održavanja instrukcija: WhatsApp video poziv, Google Meet, Teams, Zoom

**** Termini nedjeljom su dostupni ,no po 30% skupljoj cijeni.VAŽNA OBAVIJEST

1. Točnost termina je jedan od principa rada PI virtualne učionice.. Učenicima koji na dogovoreni termin kasne više od 15 minuta ne možemo garantirati da će im biti odrađene instrukcije. Također isti termin se ne produžuje.

2. Klijenti koji svoje termine naručuju preko aplikacije dužni su prilikom upisa dati ispravne podatke. Obavezni podaci su: imeprezime,broj telefona te mail. Osim toga navesti ime učenika, razred te gradivo. Klijenti će biti kontaktirani radi potvrde termina. PI učionica ne garantira termin klijentima koje iz razloga netočnih podataka nismo u mogućnosti kontaktirati.

3. Termin je potrebno otkazati minimalno 6 sati prije samog terenima, u protivim smatra se odrađenim. Naime, cijenimo si međusobno vrijeme. Također ako se učenik ne pojavlji na instrukcijama termin se naplaćuje. Također rok trajanja paketa je do kraja školske godine. Ako se sati ne iskoriste smatraju se odrađenima. Iznimno sati se prenose u sljedeću školsku godinu po dogovoru, no nužno ih je odraditi početkom nove školske godine.

4. Termini se rezerviraju za vikend za nadolazeći tjedan. Rezervacija termina otvorena je do četvrtka za taj tjedan.

5. U slučaju da se satnica pojedinog instruktora ispunila, učenici bivaju proslijeđeni instruktoru koji je u detalje upućen u učenika te princip rada. U PI učionici smo tim i trudimo se učeniku pružiti najbolju uslugu, no nemamo mogućnost kloniranja. Naravno, ukoliko se ukaže prilika da vas ubacimo kod željenog instruktora rado ćemo to odraditi, no ukoliko nemamo tu mogućnost značilo bi nam vaše razumijevanje jer i ostali instruktori se trude pružiti vam što bolju uslugu.

6. Plaćanje paketa ide unaprijed. Svako ne poštivanje rokova i odugovlačenje plaćanja ishodi raskidom suradnje.

7. Sve upite šaljite isključivo porukom jer se često zbog posla ne stižemo javiti. Odgovor najčešće stiže unutar 12 sati.

Kontakt

Arbeitszeit

Unser Team

Wir schätzen Ihre Privatsphäre

Wir verwenden Cookies, um Ihr Browsererlebnis zu verbessern, personalisierte Anzeigen oder Inhalte bereitzustellen und unseren Traffic zu analysieren. Durch Klicken auf "Akzeptieren" stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu.Mehr erfahren