UniMath - online instrukcije iz matematike
user avatar
location image

UniMath - online instrukcije iz matematike

Sobre nosotros

Prijave za naredni tjedan primaju se od nedjelje u 12 sati do četvrtka. Od četvrtka do nedjelje u 12 sati prijave su zatvorene.


Učenici koji su na redovitim instrukcijama (minimalno jednom tjedno) imaju prednost kod odabira termina i pravo na raniju rezervaciju termina. Njihove prijave počinju u nedjelju u 10 sati.


BITNE INFORMACIJE:


  • Trajanje termina instrukcija je 60 minuta.


  • Instrukcije se održavaju online putem video poziva na Google Meetu te nije potrebna nikakva instalacija programa.  • Termini se rezerviraju za vikend za nadolazeći tjedan. Rezervacija termina otvorena je do četvrtka za taj tjedan.


  • Učenici su prilikom upisa dužni dati ispravne podatke. Obavezni podaci su: imeprezime i mail adresa na koju dolazi podsjetnik na termin i link za online nastavu (link stiže par minuta prije početka - pratiti neželjenu poštu na mailu). Novi učenici dužni su uz navedene podatke navesti i razred, gradivo i broj telefona roditelja. Nakon rezervacije termina, nove ćemo učenike kontaktirati kako bismo dogovorili detalje.


  • Učenicima koji na dogovoreni termin kasne više od 15 minuta ne možemo garantirati da će instrukcije biti odrađene. Termin se ne produžuje.


  • Termin je potrebno otkazati minimalno 24 sata prije samog termina. U protivnom smatra se odrađenim.
Molimo da za aktualne obavijesti pratite Instagram profil UniMath.


Za sve upite stojimo na raspolaganju.

Contacto

[email protected]
+385 91 240 4994

Horas Laborales

Llame para reservar

Valoramos tu privacidad

Utilizamos cookies para mejorar tu experiencia de navegación, ofrecer anuncios o contenido personalizado y analizar nuestro tráfico. Al hacer clic en "Aceptar", das tu consentimiento para el uso de cookiesLeer más