Salus Studio
user avatar
location image

Salus Studio

Avenija Marina Držića 102, 10000 Zagreb

Sobre nosotros

Salus Studio održavati će funkcionalne treninge, a izvoditi će se uglavnom u kružnom obliku u grupama od maksimalno 12 osoba. Ukoliko zahtijevate individualni trening, naravno, stojim Vam na raspolaganju. 


Čime će se izvoditi treninzi? Različitim trenažnim pomagalima kao što su girje, trx - suspenzijske trake, gume, steperi, bossu lopta, pilates lopta, wall ball, skate rolleri, plyo kutije..

Također, koristiti ćemo i cardio sprave - air bike te air rower - simulator veslanja. 

Zahvaljujući velikom izboru sprava i pomagala za vježbanje, treninzi su različiti, zabavni, zanimljivi, a najbitnije - PRILAGODLJIVI svakom pojedincu. Kako? 

Vježbe su iste za svakoga, ali intenzitet vježbe(vanjsko opterećenje, napor koji ulažete u izvođenje) birate sami, svatko za sebe! 

Na kraju, svaki vježbač odradio je trening koji je optimalan za njega i njegove mogućnosti, a osjećaj je jednako zadovoljavajuć 🥵😬 


Contacto

[email protected]

Horas Laborales

Valoramos tu privacidad

Utilizamos cookies para mejorar tu experiencia de navegación, ofrecer anuncios o contenido personalizado y analizar nuestro tráfico. Al hacer clic en "Aceptar", das tu consentimiento para el uso de cookiesLeer más